GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ηλεία - Εναέρια μέσα για τον εντοπισμό πατέρα και κόρης

Με εναέρια υποστήριξη συνεχίστηκαν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 68χρονου και της 44χρονης κόρης του, τα ίχνη των οποίων αγν...


Με εναέρια υποστήριξη συνεχίστηκαν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 68χρονου και της 44χρονης κόρης του, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται εδώ και περίπου 10 ημέρες, καθώς από νωρίς το πρωί της Κυριακής, πέταξε πάνω από την Ηλεία ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική «οργώνουν» την περιοχή στην ευρύτερη περιοχή των Δουνεΐκων, της Κουρούτας, των Σαβαλίων και επεκτείνουν τις έρευνές τους και σε άλλες περιοχές του νομού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ίχνος από τους αγνοούμενους.

Η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους κορυφώνεται και οι αρχές καλούν όποιον έχει δει κάτι, να ενημερώσει την αστυνομία, καθώς ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποβεί καθοριστική για τις έρευνες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση