GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουηδέζα αστυνομικός με μπικίνι εξουδετέρωσε κλέφτη

Καθώς ο καιρός στην Στοκχόλμη ήταν καλοκαιρινός και είχε ρεπό, η Μικαέλα Κέλνερ έβαλε το μαγιό της και πήγε με τους φίλους της για ηλιο...


Καθώς ο καιρός στην Στοκχόλμη ήταν καλοκαιρινός και είχε ρεπό, η Μικαέλα Κέλνερ έβαλε το μαγιό της και πήγε με τους φίλους της για ηλιοθεραπεία σε ένα πάρκο.
Εκεί τους πλησίασε ένας άντρας, προσποιούμενος ότι πουλάει μία εφημερίδα τωνα στέγων της πόλης. Μόλις απομακρύνθηκε από την παρέα, η Μικαέλα διαπίστωσε ότι της έιχε κλέψει το κινητό και άρχισε να τον καταδιώκει μαζί με άλλον έναν συνάδελφο.
Ο κλέφτης έπεσε στην περίπτωση. Η όμορφη ξανθιά γυναίκα με μαγιό ήταν αστυνομικός.
Η Μικαέλα τον έφτασε σχεδόν αμέσως και τον εξουδετέρωσε σε χρόνο dt. Μάλιστα, όπως δήλωσε αργότερα στην εφημερίδα Αftonbladet, "θα τον κυνηγούσα ακόμη και αν ήμουν γυμνή!".
Φυσικά, η φωτογραφία από το περιστατικό που ανέβασε η αστυνομικός Κέλνερ στον λογαριασμό της στο Instagram, συγκέντρωσε  9,000 likes σε λιγότερο από δύο μέρες (κεντρική φωτό).  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση