GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύχτα τρόμου για μεγαλογιατρό στη Νέα Ερυθραία

Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές που έζησε ο διευθυντής της ογκολογικής κλινικής σε μεγάλο όμιλο ιδιωτικών νοσοκομείων της Αττικής, Νίμερ Γεω...


Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές που έζησε ο διευθυντής της ογκολογικής κλινικής σε μεγάλο όμιλο ιδιωτικών νοσοκομείων της Αττικής, Νίμερ Γεωργίου Σαχίν, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία.
Τρία άτομα εισέβαλαν, φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλα στα χέρια, στη μονοκατοικία που μένει ο γιατρός από τη μπαλκονόπορτα, η οποία ήταν ανασφάλιστη.
Οι ληστές αφού τον ακινητοποίησαν εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να τον υποβάλλουν ακόμα και σε βασανιστήρια προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα τα χρήματα που αναζητούσαν.
Όταν διαπίστωσαν πως το μικρό εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο, αρκέστηκαν σε κάποια ρολόγια καθώς και στα 4.000 ευρώ που είχε στο τσαντάκι του ο κύριος Σαχίν, όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα: "Μη νομίζετε πως μπόρεσα να διακρίνω κάτι από τους ληστές. Αυτό που μου συνέβη ήταν πολύ τρομακτικό. Το μόνο που αντιλήφθηκα ήταν ότι οι κουκουλοφόροι που μπήκαν στο σπίτι μου δεν ήταν Έλληνες"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση