GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα... σπάει ο Στάθης Στιβακτάκης, ο σέξι Κρητικός, σε νέα διαφήμιση

Ο Στάθης Στιβακτάκης σπάει παξιμάδια, πίνει ρακές και γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τρεις φίλες. Ο σέξι αγρότης από την Κρήτη, π...


Ο Στάθης Στιβακτάκης σπάει παξιμάδια, πίνει ρακές και γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τρεις φίλες. Ο σέξι αγρότης από την Κρήτη, που τρέλανε πριν από μερικούς μήνες τον γυναικείο πληθυσμό, είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικού σποτ.
Η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου, η οποία συμπρωταγωνιστεί στο σποτ, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το backstage.
Η ηθοποιός δηλώνει στην εφημερίδα ''Espresso'': «Το γύρισμα έγινε προχθές, σε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι».
"Ο Στάθης Στιβακτάκης είναι ένα παιδί διαφορετικό, που ζει απλά και παραδοσιακά. Είναι πρωτόγονος άνθρωπος, απλός, ντόμπρος και καθαρός. Γι’ αυτό επελέγη και γι’ αυτό το σποτ. Τον συμπάθησα πολύ και διαπίστωσα, ευχάριστα, ότι η δημοσιότητα τον ξενίζει και δεν τον ενδιαφέρει. Στο γύρισμα είχε απορίες σαν μικρό παιδί. Είναι αληθινός!", τονίζει η Κατερίνα Δημητρόγλου.

 Πηγή:ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση