GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καβγάς Σκουρλέτη - Μανιάτη στη Βουλή ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο καβγά είχαν στην αρμόδια Επιτροπή της βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, ο  Παναγιώτης Σκουρλέτη...


Άγριο καβγά είχαν στην αρμόδια Επιτροπή της βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, ο  Παναγιώτης Σκουρλέτης και ο  Γιάννης Μανιάτης.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον υπουργό πως ξεπουλά τα πάντα στην τρόικα και μετά κλαίει, αναφερόμενος στο Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών. Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τον υπουργό «υβριστή της νέας γενιάς και των συνταξιούχων» που «πετσοκόβει» συντάξεις χωρίς να ντρέπεται καθόλου.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος από την πλευρά του κάλεσε τον κ. Μανιάτη να ανακαλέσει τις χυδαίες εκφράσεις και τον χαρακτήρισε ψεύτη και υβριστή. Στη συνέχεια ο κ. Μανιάτης κατηγόρησε τον κ. Σκουρλέτη  για βορεοκορεατική και παλαιοκομμουνιστική αντίληψη, ενώ ο υπουργός Περιβάλλοντος του απάντησε ότι είναι βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση