GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ η Μπέτυ Μπαζιάνα...

Κάθε μια από τις εμφανίσεις της, συζητείται. Ο λόγος για την Μπέτυ Μπαζιάνα, που συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο, ενώ η σημερινή τ...


Κάθε μια από τις εμφανίσεις της, συζητείται. Ο λόγος για την Μπέτυ Μπαζιάνα, που συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο, ενώ η σημερινή της εμφάνιση, συζητήθηκε ιδιαίτερα. Αυτό γιατί αυτή τη φορά επέλεξε ένα διαφορετικό στυλ: μαζεμένα μαλλιά και ένα κόκκινο βουργουνδίας στράπλες φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα στο μπούστο και στο τελείωμα, προκαλώντας διάφορα σχόλια.








Στυλ «εξήγαγε» και ο Έλληνας πρωθυπουργός, αφού η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με τον ομόλογό του, Λι Κετσιάνγκ, έγινε χωρίς γραβάτες.
Όπως είπε ο κ. Λι, οι σχέσεις είναι τόσο πολύ ειλικρινείς, που γι’ αυτό το λόγο, κατά τη συνάντηση, έβγαλαν τις γραβάτες. Όπως είπε χαριτολογώντας ο κ. Τσίπρας, «δεν κατάφερα να εξάγω το ντύσιμο χωρίς γραβάτα στην Ευρώπη, αλλά το κατάφερα στη Κίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση