GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Στη χώρα θα επανέλθει ο νόμος και η τάξη

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε την Πέμπτη το βράδυ και επίσημα το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο συνέδριο που πραγματο...


Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε την Πέμπτη το βράδυ και επίσημα το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Κλίβελαντ και στην ομιλία του ήταν από επιθετικός μέχρι... λάβρος απέναντι στους δύο βασικούς του εχθρούς: τους μετανάστες και την Κλίντον.
Στα 75 λεπτά που μίλησε, ο Τραμπ υποσχέθηκε στους Αμερικάνους ότι θα επαναφέρει τον νόμο και την τάξη στην χώρα – με μέτρα που αφορούν κυρίως τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι κατά τον Τραμπ είναι και η πηγή της εγκληματικότητας στη χώρα.
"Θα οικοδομήσουμε έναν τεράστιο φράχτη στα σύνορα για να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση, να σταματήσουν οι συμμορίες και η βία, και να σταματήσει η διοχέτευση ναρκωτικών στις κοινωνίες μας" υποσχέθηκε ο Τράμπ, ενώ δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του των αποθέωναν.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο κατηγόρησε την αντίπαλό του, Χίλαρι Κλίντον για μια κληρονομιά "θανάτου, καταστροφής, τρομοκρατίας και αδυναμίας"  κατά τη θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, δίνοντας τον τόνο της διεξαγωγής της γενικής προεκλογικής εκστρατείας μέχρι τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.
Καθώς οι υποστηρικτές του Τραμπ φώναζαν "Κλείδωσέ την" - αναφερόμενοι στο ενδεχόμενο καταδίκης της Χίλαρι Κλίντον για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου  όταν υπηρετούσε στο αμερικανικό υπουργείο των Εξωτερικών, ο Τραμπ συμπλήρωσε με νόημα: "Ας τη νικήσουμε το Νοέμβριο!"
Ο Τραμπ υποσχέθηκε ακόμη ότι θα δημιουργήσει εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας και τρισεκατομμύρια σε νέο πλούτο και να βοηθήσει την εργατική τάξη, που αισθάνεται απομονωμένη από τα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ουάσιγκτον.
"Είναι καιρός να δείξουμε ότι η Αμερική είναι ξανά εδώ, μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ" είπε θριαμβευτικά.
Γενικά, στην ομιλία του, ο Τραμπ δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το πώς σκοπεύει να υλοποιήσεις τις προεκλογικές υποσχέσεις του, ενώ προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως μια ζωντανή εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών "συστημικών" πολιτικών της Ουάσιγκτον.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση