GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα”

Σύσταση προς την Κριστίν Λαγκάρντ να αποκρούσει στο μέλλον οποιεσδήποτε πολιτικές πιέσεις της ασκηθούν προκειμένου το ΔΝΤ να συμμετάσχε...


Σύσταση προς την Κριστίν Λαγκάρντ να αποκρούσει στο μέλλον οποιεσδήποτε πολιτικές πιέσεις της ασκηθούν προκειμένου το ΔΝΤ να συμμετάσχει σε πρόγραμμα διάσωσης στην ευρωζώνη έκανε το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης του Ταμείου.
Η προτροπή αυτή μπορεί να εκληφθεί ως μήνυμα προς το ΔΝΤ να μην επιστρέψει στην Ελλάδα με νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα το φθινόπωρο, πόσο μάλλον αν δεν πληρούνται οι αυστηρές προϋποθέσεις που έχει θέσει η Λαγκάρντ ως προς την πραγματική ελάφρυνση του χρέους για να γίνει βιώσιμο, αλλά και ως προς τα χαμηλότερα πλεονάσματα για να βγαίνουν οι αριθμοί και το πρόγραμμα.
Το εν λόγω γραφείο είχε αναλάβει να παρουσιάσει μια έκθεση για τα λάθη και τις παραλείψεις του ΔΝΤ σχετικά με τα προγράμματα διάσωσης της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση