GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε, από την Περιφερειάρχη Χριστίνα Καλογήρου, η Χίος, προκειμένου να ενεργοποιηθούν έκτακτες διαδικα...


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε, από την Περιφερειάρχη Χριστίνα Καλογήρου, η Χίος, προκειμένου να ενεργοποιηθούν έκτακτες διαδικασίες μακριά από τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Ήδη στην περιοχή Κοντού (ανάμεσα σε Βέσσα και Ελάτα) το πύρινο μέτωπο προχωράει αμείωτο, ενώ εναέριες δυνάμεις έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τη Χίο για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Παράλληλα, δυνάμεις του Στρατού σε προσωπικό και οχήματα έχουν σταλεί στην περιοχή, ενώ νωρίτερα εκκενώθηκε η Ελάτα εξαιτίας του αποπνικτικού νέφους καπνού που σκέπασε το χωριό.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 38 πυροσβέστες, 16 οχήματα, 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 40 εθελοντές και 21 υδροφόρες συμβάλλουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Από αέρος επιχειρούν 6 ελικόπτερα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση