GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α ΛΑ ΤΟΥΡΚΑ

Nico Mastorakis ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α ΛΑ ΤΟΥΡΚΑ Εσωθη (γι αυτη την προβα νυφικου) η Δημοκρατια στην Τουρκια; Οχι βεβαια. Εσωθη η α λα καρτ Δημ...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α ΛΑ ΤΟΥΡΚΑ
Εσωθη (γι αυτη την προβα νυφικου) η Δημοκρατια στην Τουρκια;
Οχι βεβαια. Εσωθη η α λα καρτ Δημοκρατια Ερντογαν. Ο Σουλτανος με τη Δημοκρατια εχουν ελαχιστες και χαλαρες σχεσεις. Ομως "προ δυο κακων..." σιγουρα ο Ταϊπ ειναι (για μας και για την Ευρωπη) ο μη χειρων, ειδικα συγκρινομενος με το "βαθυ στρατιωτικο κρατος" της χωρας που εχει δει, στην προσφατη ιστορια της, αρκετα πραξικοπηματα. Ενος αποτυχημενου μύρια επονται; Ο Σουλτανος τωρα θα εκτελεσει, θα τιμωρησει και θα υποβαθμισει ενα στρατευμα που, απο χθες, εχει κανει εχθρο του τη λαϊκη μαζα. Δεν θα εμπιστευεται πια ουτε τη σκια του. Θα μπαινει στο Παλατι και θα περιμενει απο αερος επιθεση, ανα πασα στιγμη. Και οι συνεπειες στις στοιχειωδεις ελευθεριες των Τουρκων (ειδικα των σκεπτομενων) ολο και θα περιοριζονται εν ονοματι της Δημοκρατιας α λα καρτ.
Το οξυμορο σχημα στη συντομη αυτη αλλα οχι ασυνηθιστη νυχτα βίας: Ο Ερντογαν σωθηκε (με FaceTime,) απο εκεινα που πολεμησε φανατικα, που απαγορευσε, που εδιωξε: Την ελευθεροτυπια, τα ιδιωτικα καναλια και τα social media.
Καποιος Τσιπρας και καποιος Παππας (κρυφοι εραστες της α λα καρτ Δημοκρατιας οι ιδιοι) θα ξανασκεφτονται, σημερα το πρωϊ, μπας και πρεπει να δωσουν παραπανω απο τεσσερις αδειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση