GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ η Κέρκυρα...

Σήμερα πήγα για μπάνιο στην Γαρίτσα στην πρώτη σκάλα, όλοι οι Κερκυραίοι ξέρουν. Κολυμπήσα λοιπόν κάνα μισάωρο και εκεί που γυρνουσα να...

Σήμερα πήγα για μπάνιο στην Γαρίτσα στην πρώτη σκάλα, όλοι οι Κερκυραίοι ξέρουν.
Κολυμπήσα λοιπόν κάνα μισάωρο και εκεί που γυρνουσα να βγω για τσιγάρο ήταν μια παρέα γυναίκες και πιάσαμε κουβέντα μέσα στην θάλασσα. Κάποια στιγμή μια κυρία ρώτησε για έναν κύριο που ήταν πολύ πιο βαθιά από εμάς γιατί κάθεται έτσι στην θάλασσα, ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος όπως οι πεθαμένοι.
Νομίζοντας ότι απλά έκανε μπάνιο δεν έδωσα σημασία αμέσως μέχρι που η γυναίκα πρόσεξε ότι ο άνθρωπος έβγαζε αφρούς από το στόμα. Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα κοντά του και πραγματικά είχε μισοβουλιαξει τον τράβηξα από τις μασχάλες και τον έβγαλα έξω όπου με βοήθησαν κάποιοι κύριοι και τον ανεβάσαμε επάνω στην σκάλα . Όσο πήγαινα προς το μέρος του φώναζα να πάρει κάποιος τηλ το 166 να έρθει ασθενοφόρο και πράγματι πήραν αμέσως οι άνθρωποι.
Τον βγάλαμε λοιπόν έξω ο άνθρωπος είχε πολύ χαμηλούς σφιγμους του κάναμε μαλαξεις και ταυτόχρονα περνάμε το 166 επί 45 λεπτά ο άνθρωπος ήταν εκεί ασθενοφόρο δεν εμφανιζονταν και προσπαθουσαμε να τον κρατήσουμε στην ζωή ένας κύριος έβαλε μέχρι και το σώμα του για να του κάνει σκιά αλλά ασθενοφόρο γιοκ. Μετά από 50 λεπτά περίπου ήρθε τελικά το ασθενοφόρο και όπως μας είπαν τα παιδια είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΊ.
Τώρα που το νησί είναι γεμάτο κόσμο έχουμε ένα ασθενοφόρο και μάλιστα το δικό μας είναι στα Ιωάννινα και τα παιδία που ήρθαν σήμερα είναι εδώ από τα Ιωάννινα. .....ΤΥΧΑΊΑ ΔΗΛΑΔΉ.
Και εδώ θέλω να ρωτήσω γιατί γαμώ το κέρατό μου για κράτος πληρώνουμε φόρους ΓΙΑΤΙ ;;;;;;
Συγγνώμη φίλοι μου σήμερα δεν είμαι καλά τρέμω όλη από το σοκ και τα νεύρα μου. ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση