GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Είναι πλέον φανερό ότι ο Σύριζα δεν μπορεί μόνος του

Δριμεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης ασκεί η Ένωση Κεντρώων μέσα από σχετική ανακοίνωση, όπου γίνεται λόγος για ανικανότητα το...


Δριμεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης ασκεί η Ένωση Κεντρώων μέσα από σχετική ανακοίνωση, όπου γίνεται λόγος για ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει μόνος του.

«Έχει πολύ δύσκολο δρόμο η κυβέρνηση για να φτάσει στα πλεονάσματα που έχει υπογράψει διότι οφείλει να κλείνει κάθε εκκρεμότητα προκειμένου να παίρνουμε μια ανάσα από τον αναπνευστήρα της εντατικής που βρισκόμαστε μέσω των υποδόσεων.

Είναι πλέον φανερό ότι ο Σύριζα δεν μπορεί μόνος του διότι δεν μερίμνησε ποτέ για ένα υγιές ασφαλιστικό-φορολογικό, για κίνητρα για επενδύσεις, για κατάργηση των παθογενειών του σάπιου πολιτικού συστήματος και για περικοπή των μη αναγκαίων δαπανών. Με τον τρόπο που ενεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει τόσο πολύ οικονομικά τους πολίτες που πλέον η κοινωνία δεν είναι σε ισορροπία. Αυτοί είναι που θα έφερναν την ελπίδα και θα μας απάλλασσαν από το παλιό;».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση