GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει τον διεθνή Τύπο ο Έλληνας ήρωας του Μονάχου - ΦΩΤΟ

Συγκλονιστικές είναι οι αναφορές των διεθνών ΜΜΕ για τον Έλληνα με καταγωγή από τη Ροδόπη που έχασε τη ζωή του, βάζοντας το σώμα ...


Συγκλονιστικές είναι οι αναφορές των διεθνών ΜΜΕ για τον Έλληνα με καταγωγή από τη Ροδόπη που έχασε τη ζωή του, βάζοντας το σώμα του ως ασπίδα, για να σώσει την αδερφή του από τα πυρά του μακελάρη που σκόρπισε το θάνατο στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου.
Ο διεθνής Τύπος αποκαλεί τον νεαρό Χουσεΐν ήρωα καθώς, όταν είδε πως ο 18χρονος Ιρανογερμανός δράστης σημάδευε την αδερφή του, την έσπρωξε μακριά με δύναμη με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο σφαίρες και να πέσει νεκρός στο έδαφος έξω από το χώρο του ταχυφαγείου.
Ο πατέρας του άτυχου νέου όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του γιου του υπέστη καρδιακή προσβολή και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Χουσεΐν, βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο Olympia προκειμένου να αγοράσει δώρα για τους συγγενείς του στην Ελλάδα καθώς σε λίγες ημέρες θα ταξίδευε στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση