GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Μαλανδρίνου

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών κρατουμένων σημειώθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου. Σοβαρά τραυματισμένος από αυτοσχέδιο μαχαίρι δι...


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών κρατουμένων σημειώθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου. Σοβαρά τραυματισμένος από αυτοσχέδιο μαχαίρι διακομίστηκε ο ένας από τους δύο κρατούμενους.
Η αιματηρή συμπλοκή, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, έγινε χθες το πρωί στις 11:30, στην πτέρυγα "Κ", όπου κρατούνται αλλοδαποί κρατούμενοι, ανάμεσα σε έναν 25χρονο Βούλγαρο και έναν 30χρονο Αλβανό.
Ο 25χρονος έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 30χρονο Αλβανό στον θώρακα και στα πλευρά.
Ο 30χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος, αρχικά στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο δράστης, όσο και το θύμα είναι βαρυποινίτες, ενώ διεξάγεται έρευνα για το πως βρέθηκε το φονικό όπλο στα χέρια του 25χρονου Βούλγαρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση