GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με διπλή εξαφάνιση στην Ηλεία

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός πατέρα και της κόρης του, που παραθέριζαν στην περιοχή των Δουνεΐκων και έχουν να δώσουν σημεία ...


Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός πατέρα και της κόρης του, που παραθέριζαν στην περιοχή των Δουνεΐκων και έχουν να δώσουν σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου, με τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας να χτενίζουν την περιοχή τα τελευταία εικοσιτετράωρα, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος και μητέρα, που αναζητά τους ανθρώπους της από την πρώτη στιγμή και φοβάται πλέον για τα χειρότερα, έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες της στην αστυνομία, με την ευχή να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

exafanisi-1

Οι αγνοούμενοι

Από το βράδυ του Σαββάτου αγνοείται ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, ο οποίος έχει κανονικό ύψος, γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια και η 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου, η οποία έχει καστανά μάτια και αυτό το διάστημα έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά.

Η οικογένεια κατάγεται από την Κύπρο και διαμένει στην Αττική, στο Ίλιον, και είχαν έρθει στην Ηλεία για καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου.

Στην Ηλεία βρέθηκαν για πρώτη φορά, έφθασαν στις 2 Ιουλίου με σκοπό να παραμείνουν για 15 ημέρες και νοίκιασαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην θέση ‘Γούβες’, μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.

Όπως ανέφερε στις αστυνομικές αρχές η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου, η οποία μίλησε και στην εφημερίδα ‘Πατρίς’, την Παρασκευή ο σύζυγός της γέμισε με τα πράγματά τους το αυτοκίνητό τους, μάρκας Hyundai  χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884, καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία.

Πήγαν στον Εσπερινό

agiamarina

Το απόγευμα του Σαββάτου η κόρης της εξεδήλωσε την επιθυμία να πάει με τον πατέρα της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων, καθώς είχε εσπερινό λόγω της εορτής και ήθελε να ανάψει ένα κερί.

Η μητέρα έμεινε πίσω για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και ο πατέρας με την κόρη, καθώς και κάποιοι ακόμη παραθεριστές που διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα, γύρω στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου μετέβησαν στην εκκλησία.

Σύμφωνα και με τη μαρτυρία των άλλων παραθεριστών, γύρω στις 9 το βράδυ που τελείωσε ο Εσπερινός, πατέρα και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέϊκα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…

«Από την ώρα που έφυγαν από την εκκλησία δεν τους ξαναείδε κανείς. Δεν έχουν κινητά τηλέφωνα για να επικοινωνήσουμε μαζί τους και αρχίσαμε να ψάχνουμε παντού με τον αδελφό και τη νύφη μου. Ψάξαμε όλη την περιοχή, πήγαμε στην Αμαλιάδα στο Νοσοκομείο, πήγαμε στο Νοσοκομείο Πύργου, πήγαμε τα Νοσοκομεία της Πάτρας, αλλά τίποτα. Στη συνέχεια ενημερώσαμε και την Ασφάλεια στην Αμαλιάδα και άρχισαν να ψάχνουν και οι αστυνομικοί και την Κυριακή δηλώσαμε και επίσημα την εξαφάνισή τους» ανέφερε η κα Λοϊζίδου, η οποία φοβάται πλέον για τα χειρότερα: «Πιστεύω ότι έχουν πάθει κάτι κακό. Λέω μόνο μήπως έχουν πάει σε κανένα μοναστήρι, γιατί δεν κρατούσαν χρήματα μαζί τους και το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πουθενά. Όταν έφυγαν από εδώ ήταν όλα εντάξει, ήμασταν ευχαριστημένοι από τις διακοπές. Δεν είχαν δείξει κάτι» θα πει η γυναίκα που δεν κρύβει την αγωνία της και καλεί όποιον έχει δει κάτι να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές στο Ίλιον και έχει γίνει έλεγχος στο σπίτι της οικογένειας εκεί, χωρίς αποτέλεσμα. Οι αστυνομικές αρχές στην Ηλεία έχουν ‘χτενίσει’ ολόκληρη την περιοχή και συνεχίζουν τις έρευνες, μέχρι χθες το βράδυ όμως ήταν άκαρπες.

Η ανησυχία είναι μεγάλη, ενώ είναι το δεύτερο ‘χτύπημα’ για την οικογένεια, αφού πριν μερικά χρόνια είχαν χάσει το δεύτερο παιδί τους σε τροχαίο δυστύχημα και το σοκ ήταν μεγάλο για όλους.

Σύμφωνα με την μητέρα, ο σύζυγος και η κόρη της δεν είχαν χρήματα μαζί τους, μόνο το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο βενζίνη, δεν έχουν συγγενείς στην Πελοπόννησο, κατά συνέπεια δεν μπορεί να φανταστεί που μπορεί να βρίσκονται. Η κόρη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έχει ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής και το γεγονός ότι δεν έχει λάβει τα φάρμακά της από το Σάββατο, αυτό σημαίνει επιδείνωση της κατάστασής της.

Οι αρχές δεν εγκαταλείπουν τις έρευνες και καλούν όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες.

Περισσότερες ειδήσεις για την Ηλεία στο patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση