GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάλασε η μεταγραφή του Κάτσαρ στην ΑΕΚ

Κάτι δεν πάει καλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ! Μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Πάμπλο Τσαβαρία, χαλάει και αυτή του Γκόι...


Κάτι δεν πάει καλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ! Μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Πάμπλο Τσαβαρία, χαλάει και αυτή του Γκόικο Κάτσαρ. 

Η περίπτωση του Σέρβου μέσου εμφανιζόταν μέχρι πρότινος ως «τελειωμένη», ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης δεν κατάφεραν να την ολοκληρώσουν ούτε αυτή! 

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν τελικά στο οικονομικό σκέλος, ενώ και ο ποδοσφαιριστής ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να απαντήσει στην πρόταση, κάτι που φαίνεται πως… χάλασε την ΑΕΚ, αφού ο χρόνος πιέζει και δεν ήθελε να περιμένει! Όλο αυτό σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει πλέον να αναζητήσουν άλλον ποδοσφαιριστή για τα χαφ. 

Από την άλλη μεριά, αύριο αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα και να ολοκληρώσει το deal ο Χουάν Ντίαζ. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση