GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Στην Ελλάδα αποφασίζει η δικαιοσύνη

Στην Ελλάδα αποφασίζει η δικαιοσύνη, αυτό θα συμβεί και στην περίπτωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, δήλωσε η συντονίστρια εξωτερικών ...


Στην Ελλάδα αποφασίζει η δικαιοσύνη, αυτό θα συμβεί και στην περίπτωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, δήλωσε η συντονίστρια εξωτερικών υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
«Η Ελλάδα είναι μία ευρωπαϊκή χωρά, είναι ένα κράτος δικαίου, είναι μία σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία. Στην Ελλάδα αποφασίζει η δικαιοσύνη για τα θέματα αυτά, η οποία θα συνυπολογίσει τα πάντα και τις “πράξεις” των οκτώ αυτών στρατιωτικών και θα κρίνει, και η απόφαση της δικαιοσύνης, πιστεύω, ότι θα γίνει σεβαστή» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επιχειρήσει εξαγωγή της κρίσης, με οποιοδήποτε τρόπο, προς την Ελλάδα η βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει τέτοιου είδους εξέλιξη. Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα».
Αναφερόμενη στον Τούρκο Πρόεδρο η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «Αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν παλεύει για την ύπαρξή του. Γιατί μπορεί να βγήκε κυρίαρχος από αυτή την κρίση, σε προσωπικό και σε εσωτερικό επίπεδο να είναι αυτό που λένε “ο απόλυτος άρχων”, από την άλλη μεριά όμως ηγείται, αυτή τη στιγμή, μιας χώρας βαριά λαβωμένης».
Ακουστέ το ηχητικό:

Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση