GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφασισμένη να ξεριζώσει την τρομοκρατία η πρωθυπουργός του Μπανγκλαντές

Η πρωθυπουργός του Μπανγκλαντές Σέιχ Χασίνα δήλωσε σήμερα ότι 13 άνθρωποι διασώθηκαν αφού είχαν συλληφθεί όμηροι χθες το βράδυ σε εστια...


Η πρωθυπουργός του Μπανγκλαντές Σέιχ Χασίνα δήλωσε σήμερα ότι 13 άνθρωποι διασώθηκαν αφού είχαν συλληφθεί όμηροι χθες το βράδυ σε εστιατόριο στην Ντάκα, αλλά υπάρχουν νεκροί.
Μιλώντας στην τηλεόραση, η Χασίνα δήλωσε πως έξι ένοπλοι σκοτώθηκαν επίσης και ένας συνελήφθη ζωντανός κατά την επιδρομή που πραγματοποιήθηκε τα χαράματα στο εστιατόριο από κομάντος του Μπανγκλαντές.
Η πρωθυπουργός τόνισε πως είναι αποφασισμένη να ξεριζώσει την τρομοκρατία.
"Είναι μια απαίσια ενέργεια. Τι είδους μουσουλμάνοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Δεν ανήκουν σε καμιά θρησκεία", δήλωσε. "Ο λαός πρέπει να αντισταθεί σ' αυτούς τους τρομοκράτες. Η κυβέρνησή μου είναι αποφασισμένη να ξεριζώσει την τρομοκρατία στο Μπανγκλαντές".
Το γειτονικό Πακιστάν καταδίκασε επίσης σήμερα την "παράλογη τρομοκρατική επίθεση" στην Ντάκα, εξέφρασε την αλληλεγγύη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και στον λαό και την κυβέρνηση του Μπανγκλαντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση