GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί όλοι μαζί διαλύσατε το ΠΑΣΟΚ, κ. Ραγκούση;

Harris Kodopoulos Αναρωτιέται ο Γιάννης Ραγκούσης γιατί θέλουν στην Χαριλάου Τρικούπη να δώσουν δεκάδες κοινοβουλευτικές έδρες στη ΝΔ, ...

Harris Kodopoulos

Αναρωτιέται ο Γιάννης Ραγκούσης γιατί θέλουν στην Χαριλάου Τρικούπη να δώσουν δεκάδες κοινοβουλευτικές έδρες στη ΝΔ, τις οποίες μάλιστα δεν θα θελήσει να της δώσει ο ελληνικός λαός. Επιπλέον, ρωτά γιατί διώχνουν με τον τρόπο τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, "αναγκάζοντάς" τους να ψηφίσουν ΝΔ ή Σύριζα εξαιτίας της πόλωσης που προκαλούν τα εκλογικά μπόνους.
Εχω δεκάδες απαντήσεις στον σύντροφο Γιάννη.
Αλλά θα του μεταφέρω τον προβληματισμό καλού φίλου.

Το θέμα είναι γιατί όλοι μαζί διαλύσατε το ΠΑΣΟΚ και φτιάξατε ο καθένας το καπετανάτο του?
Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να σας ξαναεμπιστευτεί κανείς? Πετάξατε τη δημοκρατική παράταξη στα χέρια του απατεώνα Τσίπρα γιατί οι αδικαιολόγητοι εγωισμοί σας δε χωρούσαν στο ΠΑΣΟΚ.
Φαντάζομαι ότι δε θα εκπλήσσεστε τώρα που διαπιστώνετε ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ (όχι της Φώφης, αυτό που παραλάβατε ως μεγάλη παράταξη, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου) είστε όλοι πολιτικά μηδενικά και εκεί θα παραμείνετε.
Όσο για τη ΝΔ, με τα μυαλά που κουβαλάτε, πίσω της θα τρέχετε. Γιατί η ΝΔ παρέμεινε παράταξη παρά τα κακά που βρήκαν τη χώρα και τις ευθύνες που έχει η ίδια.
Παραδειγματιστείτε τουλάχιστον σ’αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση