GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με την πόλη που εξαφανίζονται οι οικόσιτες γάτες!

Όταν ο γάτος της Ashleigh Hicks, ο Moses, εξαφανίστηκε, η ιδιοκτήτριά του ανησύχησε καθώς ήταν κάπως ασυνήθιστο, αλλά θεώρησε ότι σύν...


Όταν ο γάτος της Ashleigh Hicks, ο Moses, εξαφανίστηκε, η ιδιοκτήτριά του ανησύχησε καθώς ήταν κάπως ασυνήθιστο, αλλά θεώρησε ότι σύντομα θα επέστρεφε σπίτι. Ο Moses, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν η μοναδική γάτα που είχαν χαθεί τα ίχνη της κάτω από περίεργες συνθήκες. Κι αυτό γιατί στην πόλη Timaru της Νέας Ζηλανδίας, ο εν λόγω γάτος ήταν ο νούμερο 50 στη λίστα με τα εξαφανισμένα γατάκια- κι αυτό μόνο για φέτος. 

"Ένα κοινό στοιχείο που ενώνει την πλειοψηφία των ιστοριών αυτών, είναι το γεγονός ότι οι γάτες απλά εξαφανίστηκαν χωρίς να συντρέχει κάποιος ειδικός λόγος, οι γάτες δεν συνηθίζουν να απομακρύνονται και να περιφέρονται μακριά από το σπίτι", λέει η Hicks. "Όλοι θεωρούμε ότι αυτό είναι κάτι παραπάνω από σύμπτωση...

Με τον Moses να αγνοείται, η Hicks δημιούργησε στο Facebook την ομάδα #freethefurbabies όπου και συνειδητοποίησε ότι πάμπολα τετράποδα είχαν χαθεί κάτω από παρόμοιες συνθήκες. Η ομάδα έχει πλέον, πάνω από 100 μέλη. 

"Δε συνήθιζε να αλητεύει. Κοιμόταν στο κρεβάτι, ήταν πολύ τρυφερή και κολλημένη με μένα. Όταν επέστρεφα σπίτι, έτρεχε στην πόρτα για να με χαιρετήσει. Τόσες υπέροχες γάτες έχουν χαθεί, κάτι περίεργο συμβαίνει. Δεν υπάρχει ίχνος από αυτές.. Πονάει πολύ όταν σκέφτεσαι τι μπορεί να έχει συμβεί", λέει η Rachel Wilson η γάτα της οποίας χάθηκε τον Ιανουάριο. 

Σύμφωνα με την Hicks, τους τελευταίους δυο μήνες έχουν εξαφανιστεί 18 γάτες από κατοικίες στην περιοχή Timaru και αρκετές άλλες από την ίδια περιοχή. 

Η ομάδα του Facebook, καταγγέλλει ότι η τοπική αστυνομία δε συμμερίζεται τους ισχυρισμούς τους και δεν προβαίνει σε καμία έρευνα. Ωστόσο, η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας μ εσπιτολή της στον Guardian, τονίζει ότι έχει γνώση της ομάδας και πως ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση