GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο ξέσπασμα τρόμου: Το τυφλό χτύπημα στο Μόναχο

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν, μετά από ένοπλη επίθεση στο εμπορικό κέντρο Olympia, καθώς...


Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν, μετά από ένοπλη επίθεση στο εμπορικό κέντρο Olympia, καθώς και σε φαστ φουντ απέναντι από αυτό, στο Μόναχο της Γερμανίας. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η πόλη κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ αστυνομική επιχείρηση βρισκόταν για αρκετές ώρες σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Το πτώμα άνδρα που αυτοκτόνησε βρέθηκε στην περιοχή της επίθεσης σε εμπορικό κέντρου του Μονάχου. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» να πρόκειται για τον δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ερευνών, έδρασε μόνος του. Τα κίνητρά του παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Ο Γερμανο-ιρανός δράστης, 18 ετών, ζούσε πάνω από δύο χρόνια στο Μόναχο, ενώ δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών - συμπεριλαμβανομένου του δράστη - ανέρχεται σε 10, ενώ οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 21, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Νωρίτερα η Αστυνομία του Μονάχου είχε ανακοινώσει λήξη συναγερμού, ενώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πόλης, των οποίων η κυκλοφορία είχε διακοπεί, λειτουργούν και πάλι κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση