GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Υποστηρίζουμε τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση στην Τουρκία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προέτρεψε όλες τις πλευρές στην Τουρκία "να ενεργήσουν με σεβασμό στο Κράτος δικαίου" έπειτ...


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προέτρεψε όλες τις πλευρές στην Τουρκία "να ενεργήσουν με σεβασμό στο Κράτος δικαίου" έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος που σημειώθηκε χθες στην χώρα, επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση του Λευκού Οίκου που δημοσιεύτηκε σήμερα.

"Ο πρόεδρος και η ομάδα του εκφράζουν τη λύπη τους για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών και υπογραμμίζουν την ζωτικής σημασίας ανάγκη όλες οι πλευρές στην Τουρκία να ενεργήσουν με σεβασμό στο Κράτος δικαίου και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα νέο κύμα βίας ή αστάθειας", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους επανέλαβε επιπλέον την υποστήριξή του στη "δημοκρατικά εκλεγμένη, πολιτική" κυβέρνηση της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση