GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς

Ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ και του προαστιακού σημειώνονται και σήμερα λόγω της συνέχισης των κινητοποιήσεων τ...


Ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ και του προαστιακού σημειώνονται και σήμερα λόγω της συνέχισης των κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ), της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Π.Ε.Π.ΤΡΑΙΝΟΣΕ) και σωματείων εργαζομένων στο σιδηρόδρομο.
Οι αλλαγές αφορούν τα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.
Για τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους επηρεάζονται από τις στάσεις εργασίας δεν γίνεται ήδη με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκράτηση εισιτηρίων.
Οι στάσεις εργασίας σήμερα γίνονται 5-8 το πρωί, 1-4 το μεσημέρι και 9-12 το βράδυ.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον τηλεφωνικό αριθμό 14511.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση