GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύζυγος του Τσίπρα και ο γάιδαρος που δεν πέταξε...

Stergios Gialaoglou .  Δεν ειναι που η συζυγος Τσιπρα αποσπασθηκε στο Μετσοβειο, απο ενα επαρχιακο πανεπιστημιο, ειναι που εκανε πο...

Δεν ειναι που η συζυγος Τσιπρα αποσπασθηκε στο Μετσοβειο, απο ενα επαρχιακο πανεπιστημιο, ειναι που εκανε πολυ απλα οτι εκαναν και οι προηγουμενοι και κατακεραυνωνε ο ανδρας της ως υπερτατος και αναμαρτητος κριτης. Δεν ειναι που ενας εν ενεργεια βουλευτης του Συριζα ζητησε να υπαχθει στα υπερχρεωμενα νοικοκυρια. 
Πολυ απλα ολα αυτα, αλλα και τα ρουσφετια τυπου Καρανικα, τα ταξιδια στην Παρο ως συνοδεια, δεν ειναι το νεο που συνθηματικα μας φλομωσε η πρωτη φορα Αριστερα. Δεν ειναι που ο οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος θα καταλαβαινε οτι ενας που διεκηρυττε οτι θα εσκιζε μνημονια η θα τα καταργουσε με ενα νομο και ενα αρθρο, η βλαμμενος ειναι η απλα αγνοει στοιχειωδεις νομικες υποχρεωσεις που αναλαμβανονται με υπογραμμενα μνημονια. Ειναι που ακομη και σημερα, μετα απο καθημερινες ιστοριες ρουσφετολογικης και μικροκομματικης συνεπειας και επιβεβαιωσης της πληρους ανικανοτητας τους, επιμενουμε να λεμε "και οι προηγουμενοι καλυτεροι ηταν?". 
Ειναι πραγματικα ενδεικτικο της παρακμης μας, αυτο που διαβασα και επιβεβαιωνω οτι "Δεν μας ενοχλει που ο γαιδαρος που μας υποσχεθηκαν δεν πεταξε, αλλα που αναρωτιομαστε με σοβαροφανεια ΓΙΑΤΙ δεν πεταξε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση