GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος

Στις δικαστικές αίθουσες έλυσε τις διαφορές του με την πρώην σύντροφό του, ο Αίας Μανθόπουλος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espre...


Στις δικαστικές αίθουσες έλυσε τις διαφορές του με την πρώην σύντροφό του, ο Αίας Μανθόπουλος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση καθώς κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμηση όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τον Μάιο του 2009, χαρακτηρίζοντας την πρώην αγαπημένη του "εκβιάστρια".
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στη δικαστική αίθουσα δημιουργήθηκε ένταση όταν ξέσπασε λεκτικός καυγάς μεταξύ τους
Όπως ήταν αναμενόμενο ήρθαν ξανά στο προσκήνιο καταγγελίες  περί κακοποίησης του ενήλικου πλέον παιδιού τους καθώς και σχετικές με το τεστ πατρότητας. Ο ηθοποιός καθόταν στο εδώλιο περιγράφοντας την καταστροφή της καριέρας του έκτοτε.
"Όταν γνωριστήκαμε το 1997, εκείνη ήταν πρώην μοντέλο. Ζύγωνε τα 40, ήταν πολύ μεγαλύτερή μου", είπε ο ηθοποιός. "Δεν ήταν ο τελευταίος άντρας στη Γη για να είμαι μαζί του. Κι εγώ δημοφιλής ήμουν", ανέφερε η Δέσποινα Παπαθανασίου, που εξετάστηκε πρώτη στο δικαστήριο.
Η πρώην σύντροφος του πρόσθεσε μεταξύ άλλων: "Είπε ότι είχαμε μια σχέση. Τη χαρακτήρισε 'όχι ακριβώς εφήμερη'. Μεταξύ άλλων, είπε ότι 'έπρεπε να ελέγξω αν το παιδί ήταν δικό μου'. Αυτό με προσβάλλει. Να λες τέτοιο πράγμα για μια γυναίκα; Έκανε αντιπερισπασμό, για να φύγει η προσοχή από άλλο σοβαρό θέμα για το παιδί. Υπάρχει δόλος φοβερός. Το κακό ήταν ότι δημιουργήθηκε η απαγόρευση να δει το παιδί του. Προσπάθησε να θολώσει τα νερά, να πει ότι είναι αθώος. Παντού ψέματα φρικτά για εμένα".
Ο Αίας Μανθόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του: "Διαλύθηκα παντελώς. Ψυχολογικά, οικονομικά. Η δουλειά στο ναδίρ. Μια δουλειά έκανα στη Λάρισα από το 2003 έως σήμερα. Τελείωσαν όλα για μένα. Έχω να δω το παιδί μου από τότε. Δεν ήθελα ποτέ να τη θίξω. Γι’ αυτό αναγνώρισα αμέσως το παιδί μου. Ήθελα να δίνω χρήματα και να το βλέπω. Σχεδόν 13 χρόνια δεν είχε πατέρα. Θέλω να πάω κάτω από το σπίτι να του πω 'άκου και τον πατέρα σου, έλα να δεις την 93χρονη γιαγιά σου που σε λατρεύει, που θα σου γράψει το σπίτι'. Δίνω χρήματα για να μπορεί το παιδί να έχει ό,τι θέλει. Δανείζομαι. Άλλα δύο παιδιά μεγαλώνω, δεν είμαστε δράκοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση