GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της ΝΔ στον Τόσκα

«Ο κατ’ ευφημισμό Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύει πως δεν ξέρει τι γίνεται στο χώρο των αρμοδιοτήτων του και ειδικ...


«Ο κατ’ ευφημισμό Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύει πως δεν ξέρει τι γίνεται στο χώρο των αρμοδιοτήτων του και ειδικότερα στην εστία ανομίας που αναπτύσσεται στη Θεσσαλονίκη» σημειώνει η ΝΔ απαντώντας στον Νίκο Τόσκα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επεσήμανε ότι η «θερινή επικοινωνιακή εκστρατεία της ΝΔ είναι μία επίθεση στο κενό».

«Αποδεικνύει, ταυτόχρονα, πως σκόπιμα αρνείται την εφαρμογή του νόμου για την προστασία του κύρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, της δημόσιας περιουσίας και της ασφάλειας των πολιτών» προσθέτει η ΝΔ τονίζοντας:

«Εξίσου θλιβερό είναι και το κατάντημά του να συκοφαντεί σαν υποκινούμενους από τη Νέα Δημοκρατία “πανεπιστημιακούς και άλλους κύκλους”, που παρεμβαίνουν για την αποκατάσταση της νομιμότητας».

«Αφήνοντας, έτσι, υπονοούμενα για τις Πρυτανικές και Εισαγγελικές Αρχές, ο κ. Τόσκας ξεπερνά και τις χειρότερες προπαγανδιστικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση