GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά σε νταλίκα στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κινδύνευσε πευκοδάσος

Πρόλαβαν τα χειρότερα οι πυροσβέστες μετά από φωτιά που ξέσπασε σε νταλίκα στην εθνική οδό, κοντά στον Αγιο Κωνσταντίνο.  Σύμφωνα με ...


Πρόλαβαν τα χειρότερα οι πυροσβέστες μετά από φωτιά που ξέσπασε σε νταλίκα στην εθνική οδό, κοντά στον Αγιο Κωνσταντίνο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε σε νταλίκα που κινούνταν από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, στο 176 χλμ, αμέσως μετά τη μεγάλη σήραγγα του Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η νταλίκα με Τούρκο οδηγό, που μεταφέρει παπούτσια κάηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά έχει ξέφυγε κάποια στιγμή προς το κοντινό πευκοδάσος πάνω από το Ασπρονέρι.

Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε και σταμάτησε στο πλησιέστερο πάρκινγκ, ωστόσο οι φλόγες είχαν αρχίσει να ζώνουν την καρότσα. Μέσα σε λίγα λεπτά το τεράστιο φορτηγό λαμπάδιασε.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και πρόλαβαν τα χειρότερα, καθώς οι φλόγες είχαν σύμμαχο τον αέρα.. Ευτυχώς οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο πρόλαβαν να περιορίσουν τη φωτιά, δεν κατάφεραν όμως να σώσουν τη νταλίκα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση