GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Χουλιαράκη στον Βρούτση: Φαιδρότητες αυτά που λέει ο Γκάλμπρεϊθ - ΒΙΝΤΕΟ

Για απίστευτες ανακρίβειες έκανε λόγο στην απάντησή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, από το βήμα της Βουλής, ...


Για απίστευτες ανακρίβειες έκανε λόγο στην απάντησή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, από το βήμα της Βουλής, αναφορικά με τις δηλώσεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ.

«Ακούστηκε ότι ήταν σύμβουλος του κυρίου Χουλιαράκη», ανέφερε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών για τον Αμερικανό Οικονομολόγο, απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση και συνέχισε: «Κύριε Βρούτση, το διάστημα Φεβρουαρίου – Αυγούστου του 2015 ήμουν  πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και ήμουν επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας. Δεν είχε απολύτως καμία θεσμική θέση και δεν βρέθηκα ποτέ ούτε σε μία σύσκεψη μαζί του, παρά το ότι ήμουν επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης» τόνισε.

«Ποιος είναι αυτός ο κύριος; Αυτά που λέει είναι απίστευτες φαιδρότητες. Είναι ανεκδιήγητοι δονκιχωτισμοί από ένα άνθρωπο που δεν είχε καμία θεσμική θέση», συνέχισε.

Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, σχετικά με τις δηλώσεις του Αμερικανού οικονομολόγου.

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση