GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής καταγγέλλει επίθεση από σκυλιά μετά την προτροπή των ιδιοκτητών τους – ΒΙΝΤΕΟ

Την επίθεση από σκυλιά εναντίον του, έπειτα από προτροπή των ιδιοκτητών τους, καταγγέλλει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. «Οι μπ...


Την επίθεση από σκυλιά εναντίον του, έπειτα από προτροπή των ιδιοκτητών τους, καταγγέλλει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.
«Οι μπράβοι έχουν αριστερό πρόσημο», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, περιγράφοντας τον τραυματισμό που υπέστη, δεχόμενος επίθεση από σκυλιά.
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε στην εκπομπή του STAR ότι συγκεκριμένα βράδια στην παραλιακή, τοποθετούνται μεγάφωνα και μικροφωνικές εγκαταστάσεις με δυνατή μουσική έως πολύ αργά τη νύχτα.
Ο κ.Καβαδέλλας δήλωσε πως κάλεσε την Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν επενέβη, ενώ σε δεύτερη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας, η τηλεφωνήτρια του απάντησε με αυθάδεια, όπως τόνισε.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο βουλευτής, κατέβηκε στον χώρο όπου ακουγόταν δυνατά η μουσική και εκεί όπου ήταν εγκατεστημένες οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια δέχτηκε απειλές από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι τον αναγνώρισαν, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, ένας εξ αυτών έδωσε εντολή στον σκύλο του να του επιτεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση