GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπλαιρ με βερμούδα στην Σαντορίνη δοκιμάζει κρασί...

Στην Μ. Βρετανία μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί να απολαύσει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ο...

Στην Μ. Βρετανία μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί να απολαύσει τις διακοπές του στην Ελλάδα.
Ο Τόνυ Μπλαιρ, κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στη Σαντορίνη, εθεάθη σε ένα από τα πιο σημαντικά Οινοποιεία της Σαντορίνης, αυτό του Γιώργου Κουτσογιαννόπουλου.
Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός δοκίμασε Σαντορινιά κρασιά και ενθουσιάστηκε από την εκπληκτική ποιότητά τους.
Ζήτησε να μάθει για τον μοναδικό τρόπο καλλιέργειας του Θηραϊκού αμπελώνα και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον ιδιοκτήτη του Οινοποιείου κ. Κουτσογιαννόπουλο.
Ο Τόνυ Μπλερ συνέστησε στον Γιώργο Παπανδρέου να επισκεφθεί το γνωστό οινοποιείο πράγμα που τελικά έγινε, καθώς την επομένη ημέρα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε το ίδιο Οινοποιείο.
Σημειώνουμε ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός μετέβη με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στην Ίο με σκάφος και συνεχίζει εκεί τις διακοπές του.
πηγή: www.neasantorinis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση