GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη λειτουργία Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας προτείνει το Ποτάμι

Με αφορμή την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία, το Ποτάμι, μέσω ανακοίνωσης, προτείνει τη σύσταση και λειτουργία Εθνικού...


Με αφορμή την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία, το Ποτάμι, μέσω ανακοίνωσης, προτείνει τη σύσταση και λειτουργία Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι σημειώνει:

«Μετά την περιπέτεια που εκτυλίχτηκε με την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία, το Ποτάμι υπενθυμίζει στην Κυβέρνηση την πάγια πρότασή του για τη σύσταση και λειτουργία ενός Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, προκειμένου η χώρα να είναι σε θέση, με ομαδική εθνική προσέγγιση, να εξετάζει κάθε ενδεχόμενο που θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε συνέπεια στην ασφάλεια της χώρας, αλλά και της περιοχής», σημειώνει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Το προτεινόμενο Συμβούλιο θα υπάγεται και θα συγκαλείται από τον Πρωθυπουργό σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ενώ σε αυτό θα μετέχουν οι Υπουργοί Οικονομικών, Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. και επιτελείς του ΥΠΕΞ, του ΓΕΕΘΑ και της ΕΥΠ».

«Είναι πρόταση εθνικής σημασίας που βρίσκεται σε ευθεία συνάρτηση με τα συμφέροντα και την ασφάλεια της χώρας και που πολλές Δυτικές χώρες το έχουν υιοθετήσει προ πολλού», σημειώνει, κλείνοντας την ανακοίνωση, το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση