GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Χρυσό" διαζύγιο λόγω τρίτου προσώπου

Τέλος στο γάμο του έδωσαν η Κριστίνα Εστράντα και ο σύζυγος της Ουάλι Τζουφάλι με το πρώην μοντέλο να ζητάει 230 εκατομμύρια ευρώ από τ...


Τέλος στο γάμο του έδωσαν η Κριστίνα Εστράντα και ο σύζυγος της Ουάλι Τζουφάλι με το πρώην μοντέλο να ζητάει 230 εκατομμύρια ευρώ από τον δισεκατομμυριούχο σεΐχη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» τελικά το δικαστήριο της Βρετανίας επιδίκασε στο πρώην μοντέλο το ποσό των 88 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει επιδικάσει το δικαστήριο.
Με την απόφαση αυτή, η Κριστίνα Εστράντα, θα εισπράξει 62 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά και 26 εκατομμύρια ευρώ σε περιουσιακά στοιχεία τα οποία περιλαμβάνουν και δώρα που ο πρώην σύζυγος της της άφησε να κρατήσει.
«Ανέκαθεν ήθελα να επιλύσω το πρόβλημα εξωδικαστικά. Αυτή η διαδικασία ήταν εξαιρετικά τραυματική και ψυχοφθόρα. Με τον Ουαλίντ ζήσαμε ευτυχισμένοι επί 12 χρόνια και αποκτήσαμε μια όμορφη κόρη μαζί. Εκείνος παντρεύτηκε άλλη και με χώρισε, εν αγνοία μου» δήλωσε η Κριστίνα Εστράντα.
Ο Σαουδάραβας σεΐχης έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και νοσηλεύεται στην Ελβετία.
Πήρε διαζύγιο από την Εστράντα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, προκειμένου να παντρευτεί ένα μοντέλο από τον Λίβανο ηλικίας 25 ετών το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση