GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Να δω τι θα πει η Φώφη όταν νικήσει ο Μητσοτάκης

Στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έστρεψε τα “πυρά” του ο Βασίλης Λεβέντης κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, στηλιτε...


Στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έστρεψε τα “πυρά” του ο Βασίλης Λεβέντης κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, στηλιτεύοντας τη στάση των δύο κομμάτων απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης για την απλή αναλογική, με την οποία ο ίδιος συντάχθηκε.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, “η χώρα πτώχευσε με τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις” και “πρέπει να φύγουμε από το μονοκομματικό σύστημα και να πάμε σε κυβερνήσεις συνασπισμού”, ενώ τόνισε πως πρέπει να μηδενιστεί το μπόνους των εδρών: “να μην υπάρχουν καταλυμένα έδρανα που δεν αντιστοιχούν σε ψηφοφόρους”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε πως η απλή αναλογική δεν είναι “βόμβα για τη Δημοκρατία”, αλλά “βόμβα” για την ίδια τη ΝΔ, σχολιάζοντας πως “εσείς θέλετε δώρα γιατί ξέρετε ότι δεν μπορείτε να πείσετε τον κόσμο”.

“Κάθε φορά λέγατε ‘χαμένη ψήφος’ για να μην πάρουν ψήφους τα μικρότερα κόμματα. Και παίρνατε το bonus και μετά κάνατε ρουσφέτια για να παραμένετε στην εξουσία. Οι ωραίες αυτές μέρες θέλετε να συνεχίσουν. Δεν θα έχουμε ακυβερνησία, απλά δεν θα έχουμε κυβέρνηση της ΝΔ”, υπογράμμισε.

Στηλίτευσε ακόμα τη στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, κάνοντας ειδική αναφορά στη Φώφη Γεννηματά, για την οποία είπε: “Θα έρθει η νύχτα των εκλογών και θέλω να δω πώς θα απολογηθεί η Φώφη όταν δει το γύρο του θριάμβου του Μητσοτάκη. Θέλω να δω τι θα πει. Να μην ξεχάσει η Φώφη ότι ο λαός τιμωρεί όταν προδίδονται δημοκρατικά ιδανικά”.

“Είμαι πολύ στενοχωρημένος με την κ. Φώφη και θεωρώ πως θα τιμωρηθεί από το λαό. Στη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη το ΠΑΣΟΚ είχε την απλή αναλογική. Ο Ανδρέας την πρόδωσε. Κι εσείς την προδίδετε δεύτερη φορά. Τη νύχτα που θα χαίρεται η Δεξιά, εσείς ίσως δεν θα υπάρχετε στην αίθουσα”, ανέφερε εξάλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση