GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κρατάει φανάρι» η Ελλάδα κι άλλοι "χορεύουν"...

Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει...

Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει...
μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"...
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/
 
 Πρὶν ἀλέκτορα φωνῆσαι τρὶς... σημειώναμε: Ο αρχηγός των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών στη Δαμασκό!
Σήμερα η πλήρης επιβεβαίωση... Ένας νέος άξονας εναντίον της τρομοκρατίας, μεταξύ Ρώμης-Δαμασκού, παρά τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Muhammad Dib Zaytun (ή και Mohammed Dib Zeitoun), Διοικητής των Μυστικών Υπηρεσιών της Συρίας, Σουνίτης (για να μην μιλούν ορισμένοι για εμφύλια ή θρησκευτική διένεξη στη Συρία) βρέθηκε στη Ρώμη για κοινή αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.
Η είδηση στο ειδησιογραφικό πρακτορείο "al-Quds al-Arabi,", ιδιοκτησίας Κατάρ -το οποίο μαζί με Τουρκία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, στηρίζουν τους "εξεγερμένους" φονιάδες του χαλιφάτου στη Συρία-, που ανησυχεί για τη μετάβαση στη Ρώμη του "καταζητούμενου" από τη δύση Muhammad Dib Zaytun.
Ο γνωστός τηλεοπτικός σταθμός του Λιβάνου, το κανάλι της Χεζμπολά "Al-Manar" και η φιλοκυβερνητική "Al-Watan" της Δαμασκού, γράφουν για την πρόσκληση που είχε ο Διοικητής των Μυστικών Υπηρεσιών της Συρίας από τη Ρώμη και την επίσκεψή του στην Ιταλία.
Κι όμως, ο Muhammad Dib Zaytun, είναι στη λίστα των ανεπιθύμητων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη σχετική απόφαση: Muhammad Dib Zaytun (a.k.a. Mohammed Dib Zeitoun) || Born on 20 May 1951 in Damascus; diplomatic passport No D000001300 || Head of Political Security Directorate; involved in violence against demonstrators - 9 May 2011, the Council adopted Regulation(EU) No 442/2011 concerning restrictivemeasures in view of the situation in Syria), που επικαιροποιήθηκε προσφάτως από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., αλλά και από τους πρώτους στη λίστα στόχων για εξόντωση της Μοσάντ, τουρκικής ΜΙΤ και των μοναρχικών δικτατορικών καθεστώτων Κατάρ, Σαουδική Αραβία, δηλαδή του άξονα στήριξης των τρομοκρατών που δρουν στη Συρία και το Ιράκ. Επίσης, είναι πρώτος στη λίστα των "ανθρωπιστικών ΜΚΟ", δήθεν "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και διακίνησης "προσφύγων", με το αζημίωτο.

Ο Zaytun μετέφερε στη Ρώμη σημαντικές πληροφορίες για τις τρομοκρατικές οργανώσεις στη Συρία και τις σχέσεις τους "συναγωνιστές" τους στη Λιβύη. 
Αυτή η συνεργασία κι η επίσκεψη του Zaytun, μετά την επίσκεψη του Ιταλού ομόλογού του στη Δαμασκό, αναδεικνύει το γεγονός πως χώρες της δύσης έχουν πλέο9ν υποκύψει στη λογική της ήττας για την "αραβική άνοιξη" στη Συρία.
Μπορούμε να πούμε πως αποτελούν πλέον παρελθόν εκείνες οι κατευθυνόμενες κραυγές εναντίον του ΄αιμοσταγούς καθεστώτος Άσαντ΄ και δεν πείθουν τη διεθνή κοινή γνώμη, αφού για πέντε ολόκληρα χρόνια η Συρία αντιστάθηκε και προχωρεί στην τελειωτική νίκη.
Τώρα η δύση, κάθε χώρα ξεχωριστά και για τα δικά της εθνικά συμφέροντα, προσπαθεί να ελαττώσει τις συνέπειες από τη σπορά της: υποστήριξαν πολιτικά, στρατιωτικά έναν στρατό μισθοφόρων φονιάδων από 85 χώρες (30.000 οι μισθοφόροι με ευρωπαϊκό διαβατήριο, σύμφωνα και με τον ΟΗΕ) και χρησιμοποίησαν ως βάσεις εκπαίδευσης, στρατολόγησης και διείσδυσης στη Συρία, την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία.
Βρισκόμαστε στη φάση που ο πρόεδρος Άσαντ κι η κυβέρνηση της Συρίας (σημειώνουμε με τη συμμετοχή των δύο κομμουνιστικών κομμάτων και κομμουνιστή υπουργό), "ξεβρακώνουν" την "πολιτισμένη" δύση. Οι ίδιες επίσημες πηγές ενημερώνουν πως ήδη έχουν μεταβεί στη Δαμασκό οι αρχηγοί των Μυστικών Υπηρεσιών της Βρετανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Ισπανίας, αλλά και της... Γερμανίας!
Μόνη απούσα και με τεράστιο πλήθος "προσφύγων" η Ελλάδα!
Ο Κοτζιάς ήξερε να σέρνει πρώτος το χορό στην Αττάλεια, όταν έπεφτε η Παλμύρα, αλλά τώρα αυτός κι η κυβέρνηση που επιμένει Τελ Αβιβ και Άγκυρα, κρατούν απλώς το φανάρι... και τους αρκούν λίγα ψίχουλα από την επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων!
Το πρόβλημα με τους "πρόσφυγες" και την τρομοκρατία, είναι κυρίως για την Ελλάδα η "καυτή πατάτα", αλλά οι πολιτικοί μας ταγοί για άλλα τυρβάζουν.
Δεν είναι αναγκαίο να είσαι ειδικός αναλυτής για να κατανοήσεις το "προσφυγικό". Πέντε χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας και πότε "εμφανίστηκε" το φαινόμενο;
Όταν η Συρία ζήτησε επισήμως τη βοήθεια της Ρωσίας: Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει...
Τότε διακόπηκε το εμπόριο του Ερντογάν με το χαλιφάτο, οι μισθοφόροι δεν πληρωνόταν πλέον με δολάρια, αλλά με χρήμα που "έκοψε" το χαλιφάτο, χωρίς καμία αξία και οι μισθοδοτούμενοι με 3.000 δολάρια τον μήνα είχαν μία επιλογή: τη φυγή.
Έτσι, ανάμεσα σε λίγους πραγματικούς πρόσφυγες, οι λιποτάκτες, οι ποινικοί κατάδικοι, οι μισθοφόροι από 85 χώρες, ΄ανακάλυψαν΄ το Αιγαίο και τους δουλέμπορους του Ερντογάν.
Στη μνημονιακή Ελλάδα, την Ελλάδα της αμνησίας (  Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!), τα καλοντυμένα καλόπαιδα κι αυτοί που για πέντε χρόνια ήταν βολεμένοι με τα 3.000 δολάρια το μήνα, βρήκαν θαλπωρή στην πατρίδα μας και ανεμίζουν ελεύερα τις σημαίες των δολοφόνων, με τη συμπαράσταση των επαγγελματιών ΄αντιρατσιστών΄ (δες: ΕΔΩ)
Αυτή είναι η ωμή και τραγική αλήθεια. 
Η αλήθεια που κρύβουν τα ΜΜΕ και το συστημικό πολιτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση