GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει σαν... τρελός Παναθηναϊκό ο Ίσάκ!

Νέα δημοσιεύματα από την Σκανδιναβία επαναφέρουν του Μίκαελ Ισάκ στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα η ιστοσελίδα «fotbolltransfer...


Νέα δημοσιεύματα από την Σκανδιναβία επαναφέρουν του Μίκαελ Ισάκ στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα η ιστοσελίδα «fotbolltransfers.com», εκτός από την αναφορά της για νέα πρόταση των πράσινων στην Ράντερς, φιλοξενεί και δηλώσεις του 23χρονου επιθετικού που βλέπει πολύ θετικά την προοπτική του «Τριφυλλιού». 

«Είναι ξεκάθαρο πως θα ήταν όμορφο αν πήγαινα εκεί. Είναι μεγάλος σύλλογος που θα ήθελα να αγωνιστώ. Μέχρι να συμβεί κάτι όμως, δεν μπορώ να πω περισσότερα, αφού έχω συμβόλαιο με την Ράντερς και θέλω να την σεβαστώ», είπε αρχικά και στη συνεχεία ερωτηθείς για την παρουσία του Μάρκους Μπεργκ (και οι δύο Σουηδοί) τόνισε: 

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, τον Μάρκους τον έχω δει μόνο να αγωνίζεται. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Αν πήγαινα εκεί θα ήταν πιο εύκολο για εμένα να εγκλιματιστώ χάρη στην παρουσία ενός Σουηδού».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση