GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι φρικιαστικοί ισχυρισμοί γυναίκας ότι έκανε σεξ με άψυχα σώματα

Η 28χρονη Juana, γνωστή ως La Peque, που σημαίνει «η μικρούλα», είναι γυναίκα- εκτελεστής για ένα από τα πιο διαβόητα καρτέλ ναρκωτικ...


Η 28χρονη Juana, γνωστή ως La Peque, που σημαίνει «η μικρούλα», είναι γυναίκα- εκτελεστής για ένα από τα πιο διαβόητα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, των Zetas. Από το κελί της σε φυλακή της Καλιφόρνια η νεαρή Μεξικάνα προχώρησε σε ομολογία- σοκ, υποστηρίζοντας πως είχε σεξουαλική επαφή με αποκεφαλισμένα πτώματα και είχε ήπιε το αίμα τους.
Σύμφωνα με μεξικανικά μέσα ενημέρωσης, η 28χρονη είπε: «από τότε που ήμουν κοριτσάκι ήμουν επαναστάτρια κι ύστερα ήρθε ο εθισμός στα ναρκωτικά και ο αλκοολισμός».
Η Juana γεννήθηκε στο Hidalgo, κοντά στην Πόλη του Μεξικού και στα 15 της έμεινε έγκυος από έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της.
Για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες τις δικές της και του παιδιού της άρχισε να εκδίδεται, μέχρι που μπλέχτηκε στον επικίνδυνο κόσμο των καρτέλ.
Όπως περιγράφει άρχισε ως «halconeo», τσιλιαδόρος για την αστυνομία και το στρατό. Η «δουλειά» της ήταν να στέκεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος για οκτώ ώρες προσέχοντας για αστυνομικούς ή στρατιώτες κι αν κάτι πήγαινε στραβά την έδεναν και της έδιναν ελάχιστο φαγητό.
Στο διάστημα που «εργαζόταν» για το καρτέλ έγινε αυτόπτης μάρτυρας φρικαλεοτήτων, όπως όταν μέλη του καρτέλ κατακρεούργησαν έναν άνδρα με μαχαίρι. «Θυμάμαι πως ένιωσα θλίψη και σκέφτηκα πως δεν ήθελα κι εγώ να καταλήξω έτσι», είπε η Juana, αν και τελικά η αποστροφή που της προκαλούσε το αίμα δεν κράτησε πολύ.
Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, άρχισε να τη συναρπάζει το αίμα, της άρεσε να πασαλείβεται με αίμα και να λούζεται με αυτό έπειτα από κάποιο φόνο.
«Μου άρεσε και να το πίνω, όσο ήταν ακόμα ζεστό», υποστήριξε. Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, η 28χρονη υπονόησε πως έκανε σεξ με τα ακέφαλα πτώματα και χρησιμοποιούσε τόσο τα κομμένα κεφάλια όσο και τις σορούς για την ικανοποίησή της.

opasdal2

opasdal3

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση