GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε καθεστώς προστασίας έως τον Σεπτέμβριο η "Μαρινόπουλος"...

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο κτίριο 13 της πρώην σχολής Ευελπίδων ξεκίνησε στις 11.10 η συζήτησης της αίτησης της "Μαρινόπουλος...


Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο κτίριο 13 της πρώην σχολής Ευελπίδων ξεκίνησε στις 11.10 η συζήτησης της αίτησης της "Μαρινόπουλος" για υπαγωγή στο άρθρο 99.
Πρώτη εξετάστηκε  η αίτηση της «Μαρινόπουλος γενικό εμπόριο» και θα ακολούθησαν  οι άλλες τρεις. Υπέρ της αίτησης τάχθηκαν το δημόσιο και το ΙΚΑ.
Το πρωτοδικείο τελικά έκανε δεκτές τις αιτήσεις των ασφαλιστικών μέτρων και η Μαρινόπουλος μπαίνει σε καθεστώς προστασίας έναντι των πιστωτών έως τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά η απόφαση του δικαστηρίου
Αυτό θα ισχύσει μέχρι τη συζήτηση των κύριων προσφύγων για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα στις 21 Σεπτεμβρίου 2016.
Το δικαστήριο αποφάσισε την προστασία της περιουσίας του ομίλου απαγορεύοντας κατασχέσεις από τους πιστωτές. Παράλληλα παγώνει κάθε μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του ομίλου απαγορεύοντας τη διάθεση των ακινήτων και του εξοπλισμού.
Από το καθεστώς προστασίας εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι το είχαν ζητήσει ώστε αν δεν πληρώνονται να μπορούν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, καθώς και οι μισθώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση