GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιματηρή συμπλοκή με τέσσερις τραυματίες στα Καλάβρυτα

Αιματηρή συμπλοκή με τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Κλειτορία των Καλαβρύτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τ...


Αιματηρή συμπλοκή με τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Κλειτορία των Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, άρχισαν να λογομαχούν για προσωπικές διαφορές που είχαν, αλλά στη συνέχεια συνεπλάκησαν χρησιμοποιώντας και μαχαίρια.

Και τα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας της Κλειτορίας. Δύο εξ΄ αυτών έφεραν τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα, ενώ οι άλλοι δύο είχαν τραύματα στο μάτι, στα χέρια και στο κεφάλι.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, οι δύο Έλληνες και ο ένας Αλβανός διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε αργότερα σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Από την Αστυνομία έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια της συμπλοκής, ενώ ήδη νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο της Τρίπολης οι δύο τραυματίες. Ο τέταρτος τραυματίας έχει αφεθεί ελεύθερος, καθώς είναι ανήλικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση