GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκάλυψη για τους τζιχαντιστές της επίθεσης στην εκκλησία της Νορμανδίας

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας καλόγριας που βρέθηκε υπό καθεστώς ομηρίας από τους δύο τζιχαντιστές κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην εκκλη...


Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας καλόγριας που βρέθηκε υπό καθεστώς ομηρίας από τους δύο τζιχαντιστές κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην εκκλησία Σεντ Ετιέν ντι Ρουβρέ, στη Νορμανδία.

Η καλόγρια που είδε τον μαρτυρικό θάνατο του ιερέα, ο οποίος σφαγιάστηκε από τους τζιχαντιστές, δήλωσε ότι ο ένας εξ αυτών μετά από την αποτρόπαια πράξη είχε ένα χαμόγελο ικανοποίησης.

«Διέκρινα ένα χαμόγελο ικανοποίησης, ένα χαμόγελο χαράς στο πρόσωπο του. Με ρώτησε αν φοβάμαι να πεθάνω και του απάντησα όχι» ανέφερε μεταξύ άλλων η καλόγρια και πρόσθεσε πως ο ένας από τους τζιχαντιστές είπε ότι «η ειρήνη είναι αυτό που αναζητούμε. Για όσο πέφτουν βόμβες στη Συρία, εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις. Και αυτά θα συμβαίνουν κάθε μέρα. Όταν σταματήσετε εσείς, θα σταματήσουμε και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση