GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πογκμπά κάνει διακοπές και... τρολάρει τους δημοσιογράφους

Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης περιμένει την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, ο Γάλλος μέσος... τ...


Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης περιμένει την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, ο Γάλλος μέσος... τρολάρει τους δημοσιογράφους και κάνει διακοπές.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι διάβασε τα άρθρα που τον θέλουν να βρίσκεται στις ΗΠΑ για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και έτσι θέλησε να σπάσει... πλάκα με τα όσα γράφονται. Τι έκανε; Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες που τον δείχνουν να βρίσκεται στα στούντιο της Universal στην Καλιφόρνια και έγραψε:
«Έκτακτη είδηση: Ο Πογκμπά υποβάλλεται σε ιατρική επίσκεψη στα Universal Studios της Καλιφόρνια», και «Έκτακτη είδηση: Πιάσαμε τον Πολ Πογκμπα να κρατάει το νέο του συμβόλαιο στα Universal Studios της Καλιφόρνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση