GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΟ: Υπερήφανοι για τον Σάντος, τον Έλληνα

Με το δικό της τρόπο σχολίασε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Πορτογαλία του Φερν...


Με το δικό της τρόπο σχολίασε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.
Με ανάρτηση στο twitter της Εθνικής ομάδας, η Ομοσπονδία εξέφρασε την υπερηφάνειά της για τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή. «Υπερήφανοι γι’ αυτόν τον Προπονητή τον Άνθρωπο τον Έλληνα! Proud for #FernandoSantos @selecaoportugal #Euro2016Finale» ανέφερε το σχετικό tweet.
«Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Ευρώπης. Συγχαρητήρια σε δύο δικούς μας ανθρώπους. Χίλια μπράβο στον Φερνάντο Σάντος και τον Αντρέ Βιεϊρίνια» ήταν το μήνυμα του ΠΑΟΚ στο facebook.
«Το άξιζες απόλυτα κόουτς. Συγχαρητήρια» ήταν το μήνυμα του Γιάννη Μανιάτη στο Instagram, ενώ ο Στέφανος Καπίνο έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικό δικτύωσης: «Ένας από τους κορυφαίους. Θρύλος».
Ο Ντέμης Νικολαΐδης, προσωπικός φίλος του Πορτογάλου τεχνικού, έγραψε στο Facebook: «Ο Φερνάντο Σάντος το πήρε μόνος του», ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, ανέφερε στο Instagram: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τη χώρα μου, για το έθνος μας. Η Πορτογαλία είναι μια σπουδαία ομάδα και ο Ρονάλντο ένας μεγάλος αρχηγός. Δεν ξέρω τι να πω, συγχαρητήρια σε όλους τους Πορτογάλους. Έντερ, κανένας δεν σε ήθελε στην εθνική, αλλά έγινες ήρωας. Σε ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση