GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times για τις έρευνε...


Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times για τις έρευνες της ελληνικής εφορίας στο σπίτι του πρώην επικεφαλής της UBS.

«Τα στοιχεία για την UBS ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είχε αρνηθεί να τα παραλάβει από τις γερμανικές αρχές για να τα αξιοποιήσει. Τώρα η Ν.Δ. καλύπτει και τον κ. Σκλαβούνη, όπως έκανε στο παρελθόν με τον κ. Παπασταύρου, και τον κ. Χαρδούβελη. Λογικό και αναμενόμενο. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία.

«Ο Μητσοτάκης της Siemens και της ΚΗΡΥΞ Α.Ε. πρέπει να περιστοιχίζεται από τους αντίστοιχους συνεργάτες. Στον τομέα της ανάπτυξης, καταλαβαίνουμε ότι ο κ. Σκλαβούνης παραμένει υπεύθυνος, ακριβώς γιατί ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει στο μυαλό του μια ανάπτυξη συνώνυμη με τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση