GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο Λογοθέτης στη σειρά «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Από το έξοχο «Νησί» έχουμε να δούμε στην τηλεόραση τον εξαιρετικό Αλέξανδρο Λ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Από το έξοχο «Νησί» έχουμε να δούμε στην τηλεόραση τον εξαιρετικό Αλέξανδρο Λογοθέτη και οι πηγές μου λένε ότι επιστρέφει σ’ αυτή με κάτι εντελώς διαφορετικό, μα εξαιρετικά φιλόδοξο.
Θα τον δούμε στην ολοκαίνουργια σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα...» που πρόκειται να φιλοξενήσει ο ΑΝΤ1 στο πλευρό των θαυμάσιων Μαρίας Καβογιάννη, Ζέτας Μακρυπούλια, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, Παντελή Καναράκη.
Μη με ρωτήσεις τι ρόλο θα παίξει, γιατί τηρείται... σιγή ιχθύος για το στόρι, όπως σε κάθε νέα σειρά του «δαιμόνιου» Πετρόπουλου. Αξίζει εδώ να σημειώσω ότι όλοι οι ηθοποιοί... έκλεισαν για την δουλειά αυτή, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό για το ρόλο τους ή το όλο «πακέτο».
Εμπιστεύονται μα και εκτιμούν απόλυτα τον Παπαπέτρου και είπαν το «ναι» με... κλειστά τα μάτια-με το δίκιο τους βεβαίως. Να τα λέμε αυτά, έτσι;
Όσο για το θέατρο, ο Λογοθέτης, αφού... τα έσπασε στον «Θάνατο του εμποράκου» που ανέβασε στο Εθνικό Θέατρο ο Σταμάτης Φασουλής, ετοιμάζεται να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του, αυτή τη φορά στη «Νίκη» του Χρήστου Χωμενίδη που θα ανέβει στον «Ελληνικό Κόσμο».
Στη δουλειά αυτή θα τον δούμε στο πλευρό των Φιλαρέτη Κομνηνού, Ευγενία Δημητροπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μάξιμου Μουμούρη, Ευαγγελία Μουμούρη κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση