GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαβαλάς: Είμαι το εξιλαστήριο θύμα μιας κοινωνίας

Ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει στον επιχειρηματικό χώρο. Ο Έλληνας επιχειρηματίας παίρνει πίσω το κατάστημά της οδού Βουκουρεστίου 33 και δ...


Ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει στον επιχειρηματικό χώρο. Ο Έλληνας επιχειρηματίας παίρνει πίσω το κατάστημά της οδού Βουκουρεστίου 33 και δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει και ότι τίποτα δεν θα τον σταματήσει αυτή τη φορά.
"Θα δώσω θέσεις εργασίας στα κτίρια μου, που τα τρώνε τα ποντίκια" αποκαλύπτει στην εφημερίδα "Freddo" πιο αποφασισμένος από ποτέ ο Λάκης Γαβαλάς που έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει επιχειρηματικά και να δραστηριοποιηθεί και πάλι στο χώρο της μόδας.
"Έχοντας στα χέρια τις εγκαταστάσεις μου, όπου κατοικούν ποντίκια μέσα στη βρωμιά και τη λεηλασία, εγώ ο πρώην φυλακιμένος, με τις εκκρεμείς υποθέσεις, ξαναεπιχειρώ να γίνω τηλεπερσόνα, καθηγητής σε σχολή μόδας, να επαναλειτουργήσω το κατάστημα της Βουκουρεστίου, την επέκταση της φίρμας LAK σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε e-shop" λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: "Θα απειλήσω με αυτοθυσία όποιον με εμποδίσει σε αυτό το έργο μου μιας και εδώ και πέντε χρόνια τους προσφέρω ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω, ώστε να πάψουν να με καταδικάζουν ανώφελα, αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν έχουν αξιοποιήσει".

Τέλος, ο Λάκης αναφέρει: "Τολμώ να ξανασυστηθώ. Είμαι ο Λάκης Γαβαλάς, εξιλαστήριο θύμα μιας κοινωνίας".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση