GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ με ...ξηλωμένο σακάκι

Eντάξει το look χωρίς γραβάτα, εντάξει το casual look κατά την άφιξη της κυβερνητικής αποστολής στο αεροδρόμιο του Πεκίνου (ή “στυλ πα...


Eντάξει το look χωρίς γραβάτα, εντάξει το casual look κατά την άφιξη της κυβερνητικής αποστολής στο αεροδρόμιο του Πεκίνου (ή “στυλ παραλία”, όπως κάποιοι το σχολίασαν στα social media). Αυτό όμως που συνέβη με το σακάκι του Πρωθυπουργού στην πρόσφατη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, ξεπερνάει τα όρια της απροσεξίας.
Το ταλαιπωρημένο σακάκι “διαμαρτυρόταν” ήδη από την προηγούμενη Τρίτη, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί με τον Κινέζο ομόλογό του. Κανείς όμως από το επιτελείο του Πρωθυπουργού δεν το αντιλήφθηκε, ούτε φυσικά ο ίδιος, και το “wardrobe fail” ολοκληρώθηκε στη Βαρσοβία.



Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να φορέσει το ίδιο (!) κουστούμι, αυτή τη φορά όμως η ξηλωμένη φόδρα είχε “παραδώσει πνεύμα”, με αποτέλεσμα να κρέμεται, εμφανώς πια, από το σακάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση