GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων νοσοκομείων έξω από το υπουργείο Υγείας

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας προγραμματίζει για σήμερα, Πέμπτη, στις 13.30 μ.μ., το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευα...


Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας προγραμματίζει για σήμερα, Πέμπτη, στις 13.30 μ.μ., το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με τη συμμετοχή συναδέλφων τους από τα νοσοκομεία «Αττικό», «ΚΑΤ», «ΨΝΑ», «Άγιος Σάββας».
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν, σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, μονιμοποίηση των επικουρικών, των εργολαβικών και όσων εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας, απαιτώντας «να φύγουν οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία και να σταματήσει το αίσχος των ατομικών συμβάσεων».
Επιπλέον, ζητούν πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλους τους κλάδους, έκτακτη επιχορήγηση του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» από τον κρατικό προϋπολογισμό, άμεση πληρωμή χωρίς καθυστέρηση των δεδουλευμένων και να «σταματήσουν οι απειλές και οι εκβιασμοί από την εργοδοσία».
ΠΗΓΗ: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση