GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος Έλληνας μόδιστρος: Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω

Ένας από τους διάσημους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε σε συνένετυξή του ότι υπήρξε μία περίοδος στη ζωή το...


Ένας από τους διάσημους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε σε συνένετυξή του ότι υπήρξε μία περίοδος στη ζωή του που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.
Μιλώντας στο prestigemagz.gr, ο Έλληνας μόδιστρος με διεθνή καριέρα στους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης από τη θέση του Διευθυντή, αποκάλυψε ότι - όταν κάποια  στιγμή γκρεμίστηκε το οικοδόμημά του και αντιμετώπισε τεράστιες οικονομικές δυσκολίες- σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.
"Σε όλο αυτό ήταν κοντά μου και με απέτρεψαν η γυναίκα μου και οι φίλοι μου" δήλωσε ο Ν. Αποστολόπουλος. "Δεν είναι εύκολο να χάνεις τα πάντα και να πεις συνεχίζω. Δυσκολεύτηκα να σταθώ στα πόδια μου αλλά τα κατάφερα και σήμερα αισθάνομαι χαρούμενος γιαυτό" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση