GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την επόμενη εβδομάδα αποφασίζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων τρι...


Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων τριών καναλιών που αφορούν στη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.
Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna και Skai κατά της προκήρυξης (1/2016) του διαγωνισμού που αφορά στην χορήγηση των 4 τηλεοπτικών αδειών, 3 εκατ. ευρώ η κάθε μια,για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας.

Κατά τη διάρκεια της πεντάωρης συζήτησης διατύπωσε τις απόψεις του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας Ελευθέριος Κρέτσος, ενώ εκ μέρους των τηλεοπτικών σταθμών παραβρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Αναστάσιος Κωνσταντινίδης για το Mega Channel, ο Γεώργιος Δελλής για τον Antenna και για τον Skai ο Σπυρίδων Φλογαΐτης, η Γλυκερία Σιούτη, ο Ηλίας Θεοδωράτος και ο Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος.

Το Ελληνικό Δημόσιο εκπροσώπησαν το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ο Ευστράτιος Συνοίκης και η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου και οι δικηγόροι Ιωάννης Δρόσος και Ιωάννης Μαντζουράνης.

Στις δυο πλευρές δόθηκε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να καταθέσουν τα υπομνήματα τους.

Υπενθυμίζεται οτι ήδη έχουν συζητηθεί στο ΣτΕ και άλλες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση