GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ράπερ πυροβόλησε τον εαυτό του για να γίνει διάσημος!

Ο φιλόδοξος ράπερ Kasper Knight, ήθελε να προμοτάρει πάση θυσία τη δουλειά του στο κοινό που δε δίστασε να στρέψει όπλο στον ίδιο του τ...


Ο φιλόδοξος ράπερ Kasper Knight, ήθελε να προμοτάρει πάση θυσία τη δουλειά του στο κοινό που δε δίστασε να στρέψει όπλο στον ίδιο του τον εαυτό. Ο αμερικανός μουσικός, προχώρησε σε μια ανόητη και επικίνδυνη κίνηση όταν αποφάσισε να ανεβάσει στο Facebook βίντεο όπου πυροβολεί τον εαυτό του στο μάγουλο - με την κρυφή ελπίδα ότι θα εκτοξεύσει τη φήμη του και θα γίνει viral.
Στο σκληρό βίντεο, ο Kasper πιέζει τη κάννη ενός όπλου στο δεξί του μάγουλο και τραβάει τη σκανδάλη χωρίς δισταγμό, ανοίγοντας μια τρύπα στο σημείο. Στη συνέχεια, και ενώ εξακολουθεί να κοιτάζει την κάμερα, πιάνει το μάγουλό του και αρχίζει να γεμίζει με αίμα το στόμα του.
"Ήθελα να το βάλω σε ένα βίντεο κλιπ μου, αλλά κανένας καμεραμάν δεν ήθελε να το γυρίσει. Οπότε το έκανα μόνος μου", είπε ο νεαρός.
"Δεν ήταν τίποτε", δήλωσε για την εμπειρία, προσθέτοντας "έχω πυροβοληθεί μερικές φορές παλιόπαλιότερα και σε αυτό ο πόνος ήταν της τάξεως του 4 στα 10". Το βίντεο έχει πάνω από 500.000 views, λαμβάνοντας ωστόσο αρκετά οργισμένα σχόλια. Ένας χρήστης διερωτάται: "γιατί να θέλει κάποιος να πυροβοληθεί στο πρόσωπο;" και ένας άλλος δηλώνει ωμά: "γιατί ηλίθιοι σαν και αυτόν υπάρχουν στο διαδίκτυο;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση