GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αρχηγός των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών στη Δαμασκό!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Ένας "αγώνας δρόμου" μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Ένας "αγώνας δρόμου" μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μην...
βγουν εκτός του "παιχνιδιού" στη Συρία, μετά την ήττα των "εξεγερμένων", των μισθοφόρων φονιάδων της επονομαζόμενης "αραβικής άνοιξης", που στόχευε την ανατροπή της πολιτικής ηγεσίας που έχει επιλέξει δημοκρατικά ο λαός της Συρίας. Όλοι, πλέον, κοιτούν την επόμενη ημέρα και προσβλέπουν για τα δικά τους εθνικά συμφέροντα στη Συρία που Αντιστάθηκε και προχωρεί στη Νίκη.
Τελευταίο γεγονός η επίσκεψη του Alberto Manenti, Διοικητή των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών (Agenzia Informazioni e Sicurezza Esterna) στη Δαμασκό, την προηγούμενη εβδομάδα.
Η επίσκεψη εργασίας του Alberto Manenti στη Συρία, έγινε για να υπάρξει μια στενή συνεργασία με τους Σύρους συναδέλφους του για την "αντιμετώπιση της τρομοκρατίας"
Η Ιταλία παρά την απαγόρευση, που πρόσφατα επαναδιατύπωσε με απόφαση του το Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...), αντιμετωπίζει με μεγάλο προβληματισμό τις εξελίξεις στις μισθοφορικές ένοπλες δολοφονικές ομάδες που δρουν στη Συρία και πιθανή ενεργοποίησή τους στην Ιταλία, όπου καταφεύγουν με το "ένδυμα" του πρόσφυγα, μετά την συνεχιζόμενη εξολόθρευση τους από τον Αραβικό στρατό της Συρίας.
Επίσης, η Ιταλία έχει έντονο ενδιαφέρον για πληροφόρηση σχετικά με τη μετακίνηση των μισθοφόρων του χαλιφάτου στη Λιβύη, τόσο λόγω της γεωγραφικής της θέσης, όσο και για τα οικονομι8κά της συμφέροντα στη χώρα αυτή.
Τα συριακά ΜΜΕ αναφέρουν πως κι ο Διοικητής των μυστικών υπηρεσιών της Συρίας επισκέφθηκε για δύο ημέρες τη Ρώμη, όπου είχε συνεργασία με τον Ιταλό ομόλογό του και ανώτατα στελέχη των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών.
Οι μυστικές υπηρεσίες της Συρίας, κυρίως μέσω της Τσεχίας που επίμονα αρνείται να διακόψει σχέσεις με τη Συρία, ενημέρωσαν πως η Ευρώπη οφείλει να "επιδείξει μεγαλύτερο κουράγιο" σε ότι έρχεται στις χώρες της.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν ο Paul Laborde, Γάλλος πρώην δικαστής, επικεφαλής της Διεύθυνσης αντιτρομοκρατίας του ΟΗΕ, παρά τον Γ.Γ. του Οργανισμού, χθες επισήμανε πως "30.000 ξένοι μαχητές πολεμούν στη Συρία -εκτός από όσους έχουν διαφύγει από τις περιοχές που απελευθερώνουν οι δυνάμεις της Συρίας και του Ιράκ. Υψηλός αριθμός και τώρα που συνεχώς μειώνονται τα εδάφη όπου κυριαρχούσε το ΄ισλαμικό κράτος΄ επιλέγουν τη διαφυγή στην Ευρώπη και την Τυνησία...".
Ο Γάλλος δικαστής επισήμανε επίσης πως "τα έθνη που εμπλέκονται κι όχι μόνον αυτά, οφείλουν τώρα να εντείνουν τα ΄φίλτρα΄ τους, διότι η πλειοψηφία των ξένων μαχητών θα διαφύγει... Η διεθνής κοινότητα διαθέτει τα αναγκαία δικαστικά εργαλεία αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, αλλά οι δυνατότητες παραλλαγής κι η ελαστικότητα των των τζιχαντιστικών οργανώσεων είναι πιο γρήγορες από εμάς".
Στην πατρίδα μας επιμένουμε πίστη στο διευθυντήριο της Ε.Ε. Είμαστε η χώρα όπου μισθοφόροι φονιάδες, ποινικοί εγκληματίες, λιποτάκτες, έμμισθοι μισθοφόροι των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού", διαδηλώνουν ελεύθερα κι ανεμίζουν τις μισθοφορικές σημαίες τους και μάλιστα έχοντας την πλήρη στήριξη των ελληνικών πολιτικών κομμάτων -εξαιρουμένου του ΚΚΕ. Κι αυτή η υποστήριξη των φονιάδων του λαού της Συρίας, δεν είναι μια καινούρια υπόθεση. Πρωτοστατούν τα λεγόμενα "αριστερά" κόμματα και κινήματα και πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ -μάλιστα ο κ. Τσίπρας δεν δίσταζε να φωτογραφηθεί στην πλατεία Συντάγματος με τους δολοφόνους και τη σημαία τους-, ένα τμήμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΛΑΕ και άλλων δήθεν "αριστερών επαναστατικών" οργανώσεων, αλλά κι οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και ΜΚΟ.
Γιατί η Ελλάδα επιμένει σκληρά στη γραμμή του άξονα Τελ Αβιβ-Άγκυρα;
Πως ξεχάστηκε και γιατί, με ποια ανταλλάγματα (;) από τις κυβερνήσεις των τελευταίων πέντε χρόνων, η στάση της Συρίας απέναντι στην πατρίδα μας (Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!, Κυπριακό, Αιγαίο...), αλλά και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας με τα 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξους;
Στη Θεσσαλονίκη ανέμιζαν τις σημαίες των φονιάδων αποκεφαλιστών, στην διαδήλωση "αριστερών" υπέρ μεταναστών!
"Αγανακτισμένοι" Σύριοι για τη "δικτατορία" στη Συρία, "διαδηλώνουν" και στο Σύνταγμα, με τη σημαία των μισθοφόρων!
Φωτογραφίες με τους φονιάδες Cia διακινεί από τον προσωπικό του λογαριασμό και ο ίδιος ο Τσίπρας: Alexis Tsipras
...και φυσικά με δέος μπροστά στη σημαία των φονιάδων στο Σύνταγμα


Και καλωσορίζουμε τους ηττημένους επίδοξους κατακτητές της Συρίας που αποχώρησαν άρων άρων μόλις άρχιζε η άμυνα της Συρίας να νικάει...

...και φυσικά ο κ. Άρης δεν έχανε ευκαιρία

...την ημέρα που η μαρτυρική Συρία γιορτάζει την "Ημέρα της Ανεξαρτησίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση